9 Temmuz 2008 Çarşamba

Kuru Fasülye Resimlerle Yapılışı









Yukardaki Resimler adım adım yapılışına göre sıralanmıştır.


GEREKLİ MALZEMELER
2 su bardağı kuru fasülye(kişi sayısına göre değişir)
1 adet kuru soğan
2 adet domates
500 gr kuşbaşı et
salça,tuz ve bir tutamda tozşeker

YAPILIŞI:
Tencerede ilk önce eti kavuruyoruz.
Kavrulan etin içine kıydığımız soganları koyuyoruz,soğanlar iyice solana kadar pişiriyoruz.
Solan soğanların içine kıydığımız domatesleri ve salçasını koyup domatesleri solduruyoruz.
Solan domateslerden sonra kuru fasulye,salça,tuz ve tozşekerini koyup 1 saat kadar pişirip servis yapıyoruz.AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok: